0

В ладимир Путин заяви, че ще преговаря с Украйна, ако украинските сили се изтеглят от четирите региона, за които претендират, и след като Киев се откаже от членството си в НАТО.

СЛЕД КАТО ЗАПЛАШИ С ЧЕРВЕНОТО КОПЧЕ: САЩ с позиция дали Путин ще използва ядрено оръжие

"Веднага щом Киев започне ефективното изтегляне на войските (от областите Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие) и уведоми, че се отказва от плановете си да се присъедини към НАТО, ние незабавно, още в същата минута, ще дадем заповед за прекратяване на огъня и започване на преговори", заяви Путин пред служители на руското външно министерство, предаде 161.ru.

Русия плаши Гари Каспаров с криминални обвинения и затвор!

Тези искания де факто представляват искане за капитулация на Украйна, чиято цел е да запази териториалната си цялост и суверенитет.

ИЗВЪН РАДАРИТЕ: Путин заглушава полети до Варна и Бургас!

Путин обяви анексирането на четирите региона на Източна и Южна Украйна през септември 2022 година, в допълнение към анексирането на Крим през 2014 година.

ЗАВОЕВАНИЕТО НА ПУТИН: Следващите му цели - разкрити!

Той уточни, че Украйна трябва да предаде всички тези територии на Русия, въпреки че Москва ги окупира само частично.

ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ: Трета световна война ще докара господство на приматите!

Руският държавен глава отхвърли мирната среща на върха, организирана в Швейцария, на която Москва не беше поканена. "В тази връзка бих искал да подчертая, че без участието на Русия и без честен и отговорен диалог с нас е невъзможно да се постигне мирно решение в Украйна и за сигурността на Европа като цяло", настоя той.