0

Ж ена претърпя анафилактичен шок и беше откарана по спешност в болница, след като отпи глътка от кафето летището, но се оказа, че напитката е пълна с насекоми. Инцидентът се разигра на аерогарата в Сон Сант Жоан близо до град Палма, Майорка.

21-годишната дама, за която се предполага, че работи за авиокомпания, беше откарана по спешност в болница, след като пила от кафето, което купила от автомат на летището. Още при първата глътка усетила, че напитката има странен вкус и когато погледнала по-внимателно, видяла нашествие от гадинки в чашата си.

След като изпаднала в криза, медиците на летището й били адреналин, преди да я закарат в болница, където прекарала 36 часа в интензивното отделение.

Испанските медии съобщиха, че семейството на жената вече е подало жалба срещу летището до Националната полиция. Те твърдят, че наличието на буболечки в чашата за кафе е възможно престъпление срещу общественото здраве. Те също така твърдят, че машината е била лошо поддържана, което е рискувало да нарани някого.