0

С инът Райън Уесли Рут, който се опита да убие Доналд Тръмп на голф игрище, беше арестуван във вторник сутринта по обвинения в детска порнография, след като федералните откриха стотици ужасяващи изображения, когато претърсиха телефона му след задържането на баща му, предава New York Post.

ВТОРО НАПАДЕНИЕ: Мъжът, опитал да убие Тръмп, вербувал американци да се бият в Украйна! (СНИМКИ И ВИДЕО)

35-годишният Оран Рут е обвинен от федерален съд на Северна Каролина в получаване и притежание на детска порнография. Оран е син на Райън Рут, който е обвинен в опит да убие бившия президент  в Уест Палм Бийч, Флорида, на 15 септември.

Федералните претърсиха апартамента под наем на Оран Рут и откриха електронни устройства, включително Samsung Galaxy Note 9, намерени в чанта за лаптоп, която съдържаше "стотици файлове с детска порнография", се твърди в съдебните документи. Видеоклиповете показват деца на 6-годишна възраст, които са сексуално малтретирани, обясниха федералите.

Оран има три предишни ареста в Северна Каролина от 2015 г. и 2016 г., включително за предполагаемо шофиране в неравностойно състояние, нападение срещу жена в два отделни инцидента и други.