0

Б ританският премиер Риши Сунак прекъсвал работния си ден, за да провери дали са оправени креватите от жена му в апартамента на Даунинг Стрийт.

ГАФ: Полицаи одрусаха британския премиер (ВИДЕО)

Това разкри самият той в интервю със съпругата си Акшата Мурти, в което говориха за това как си поделят задълженията у дома. 

Попитана кой по-вероятно би оправил леглото, Мурти, разкри, че това ще е Риши, защото ставал по-късно от нея.

НОВА ИЗЦЕПКА: Байдън се обърна към Риши Сунак с "г-н президент" (ВИДЕО)

 

От своя страна премиерът заяви: „Това не е силната ти страна. Просто не обичаш да оправяш леглото. Всъщност понякога излизам от офиса и се качвам в стаята да вдия дали са оправени леглата, след като сме станали, защото ще се раздразня, ако не бъде направено".

Съпругата му отговори: „Това е едно от специалните му умения…Риши обича да е подредено.“

РАЗПЛЯМПА СЕ: Тъщата на Риши Сунак обяви, че богатата й щерка го е направила премиер

Мурти разкрти още, че докато учели и живели заедно, тя обичала да си похапва в леглото, а това много дразнело сегашният премиер.

Сунак заяви, че той е по-добър в зареждането на съдомиялната, тъй като когато жена му го прави, тя се нуждае от „преправяне“.

СКАНДАЛ НА ОСТРОВА: Разследват премиера Риши Сунак заради богатата му съпруга

Той призна, че жена му чете повече от него, добавяйки: „Прекалено съм изтощен, когато се прибера вкъщи в края на всеки ден, така че гледам епизод на „Приятели“ и след това си лягам“.

Мурти посочи, че  съпругът ѝ е „по-добрият готвач“, въпреки че Сунак добави, че може да прави само бъркани яйца и то в събота сутрин.