0

В ладимир Путин нареди на руснаците, които живеят по границата с Украйна да спрат да използват приложения за запознанства, защото се опасявал от шпионаж.

Руският президент е обезпокоен, че Киев ще събере личните данни, съхранявани в сайтовете, за да ги използва по време на нахлуването в Русия.

ЗАВОЕВАНИЕТО НА ПУТИН: Следващите му цели - разкрити!

Това идва след като Украйна атакува Москва с най-малко 11 дрона, а Русия определи нападението, като един от най-големите срещу нейната столица от началото на войната.

Официални лица казаха, че над руска територия са били свалени общо 45 дрона.

Отделът за борба с незаконното използване на информационни технологии на президента Путин издаде забраната за използване на приложения за запознанства на територията на Курск, Белгород и Брянск.

ЗАГОВОРЪТ НА ВЛАД: Путин се готви да анексира държави от Европа!

В момента Украйна заема около 440 квадратни мили от Курск след контраинвазията си на 6 август.

Сега Русия, която предизвика войната, като нахлу в Украйна през 2022 г., предупреди войските си в региона за заплахата да бъдат хванати в капана на някоя шпионка, която се подвизава в сайт за запознанства.

ИЗВЪН РАДАРИТЕ: Путин заглушава полети до Варна и Бургас!

„Категорично не се препоръчва използването на услуги за онлайн запознанства. Врагът активно използва такива ресурси за събиране на информация. На жителите на граничните райони също е казано да не публикуват видеоклипове от записващите камери в колите си, тъй като украинската армия може да ги използва „за изчисляване на движението на оборудване и персонал“, се казва в официално съобщение до живущите по границата.