0

Сексафера между строги надзиратели и нежни трассексуални затворници лъсна в Централния затвор в Рим “Ребибия”. 

Пикантни подробности от интимните срещи зад решетките бяха разкрити от прокуратурата. Мръсните тайни зад дебелите стени на зандана излизат наяве след жалба, в която се разказва за разврата в сектор, пълен със лишени от свобода мъже в рокли, които били посещавани от различни тъмничари за услуги без ръце и любов в задния двор. Много често се случвало да се стига до тройки, четворки и дори групов секс. 

СЕКС НА МАКС: Депутатка лъсна гола в порносайт! (СНИМКИ)

Сюжетът станал достояние на широката общественост, благодарение на бразилският трансджендър Паола, който твърди, че бил малтретиран от двама униформени с дебели палки. Версията на жертвата Паола обаче не се изчерпва само с това. Паола разкрил още, че покварата на надзирателите се превърнала в модна тенденция и дори един от служителите на затвора се омъжил за задържан транссексуален, след неговото освобождаване. Истинността на тази история е потвърдена от разследващия прокурор Клаудия Терачина. 

ФАТАЛНО ПРИВЛИЧАНЕ: Медсестра уби от секс пациент!

Трансът Паола сподели още, че през летните месеци на затворниците било позволявано да се пекат на плаца по бикини, за да могат офицерите да ги пощипват по “бузките”. 

След като на Паола са взети показания, двама полицаи са задържани и изправени пред Темида за гаври с транссексуален. Те са обвинени, че са прилъгали Паола да правят тройка. 

ЯК РАЗВРАТ: Свещеник обърна храм на бардак, проститутка припадна от секс