2

П алавата надзирателка, която е обвинена, че е правила телефонен секс с осъден гангстер, е изкушавала нарочно затворниците, като е носила „стегнати панталони“, които не оставят „малко на въображението“ вместо затворническата униформа, съобщи съдът.

26-годишната Рут Шмило е обвинена в петмесечна връзка с 25-годишния наркодилър Хари Пулен, докато работела в затвор от категория Б (лишените от свобода в тях могат да са на по-лек режим, защото не са опасни за обществото).

WNS

Предполагаемата афера между Пулън и Шмило започнала, след като той ѝ подал листче с негов мобилен номер и тя вместо да го предаде решила да започне „тийнейджърска“ връзка. Тогава тя била на 23 години.

След като палавницата била премахната от поста си в затвора в Бридженд, след като не издържа изпитателния си период там, нейният възлюбен бил преместен в друг зандан в Манчестър и там той я добавил в контактите си за обаждания. 

Разговорите между двамата обаче били записани от шерифите на затвора и били пуснати по време на делото в Кралския съд в Кардиф. В тях Шмило е описана като „много красива“.

По време на разпитите шефът на охраната Дан Хеймън свидетелства, че Шмило е „флиртувала“ със затворниците и е носила „много тесни панталони“ по време на работа. По думите му това облекло било непрофесионално, имайки предвид къде работи и  че е заобиколена от мъже.

WNS

От пуснатите разговри става ясно, че Шмило имала намерение да напусне дома си в  Южен Уелс и да се  премести в Австралия, което разстроило Пулен.

Пулън казва: „Обичахме се и те обичам и до днес. Обичам те още повече. Искам да докажа, че мога да ти дам това, което заслужаваш“.

РОМАНТИКА ЗАД РЕШЕТКИТЕ: Секси надзирателка върти любов с пандизчия! (СНИМКИ)

Когато Шмило му казва, че й е писнало от живота в Уелс, Пулън казва: „Твоят дом е тук. Това е твоят дом. Когато изляза, искам да те заведа на ресторант“.

Той продължава: „Искам поне да те заведа на ресторант. Една вечер с теб. Закарам те на хотел или каквото и да е.“

Докато разговорът продължава с молби на Пулън, той ѝ казва: „Трябваше да знаеш какво правиш, когато взе този номер.“

Шмило казва, че в един момент Пулен е отправял заплахи към семейството ѝ. Тя каза: „Мисълта да си тръгна и да живея различен живот ме привлича изключително много. Все още говоря с теб въпреки заплахите ти.“

Пулен каза: „Моля те, не си отивай. Нека да излезем, дай ми един месец и ако това е, което все още искаш, тогава ще опаковам багажа ти и ще те отведа до летището“.

Палавницата Шмило и преди се е държала непристойно със затворниците, като им изпращала въздушни целувки, разкриха още свидетели. 

WNS

Шмило също била разпитвана относно „професионалните граници между персонала и затворниците, прекаленото познаване на затворниците и флиртуващото поведение към тях“.

Началникът на охрната заяви, че Шмило е била видяна на охранителните камери да изпраща целувка на затворник.

Дан Хеймън посочи, че забелязали необичйано поведение в Пулън, след като Шмило била уволнена. По думите му затворникът не бил доволен от съкращениеот на любимата му.

Тя отрича обвиненията да се е държала непристойно със затворниците, докато е заемала обществена длъжност.

Делото продължава.