0

П ътник в самолет отнесе тлъста глоба, след като го изловили да уринира в чашка по време на закъснение при депланиране след кацане на летището в Сидни.

Съдът в града глоби пикльото с 600 австралийски долара (714 лева) заради обидното поведение. Куриозната случка се разиграла по време на полет на Air New Zealand от Оукланд, който се осъществил през декември 2023 година. Пътникът не могъл да устиска след 3-часовия престой във въздуха. Жената, която седяла до него го изпортила на персонала.  

МИРИЗЛИВА БОМБА: Самолет не излетя заради ако на пода! (ВИДЕО)

Неназованата пасажерка обяснила на екипажа, че тя и 15-годишната ѝ дъщеря седели на местата до пътеката и по средата, когато мъжът, който бил до прозореца извадил чашка и се изпишкал в нея. По това време самолетът вече бил кацнал от около 20 минути, чакайки да му бъде разпределен изхода на терминала.

БЕЗ КАПКА СРАМ: Хванаха пилот да гледа порно в самолета!

Тя отбеляза още, че мъжът е бил "очевидно доста пиян" и дори е полял с урина една от стюардесите, докато е напускал самолета.

От Air New Zealand заявиха, че няма да коментират отделния инцидент и допълниха, че всеки месец забранява достъп на между 5 и 10 клиента заради деструктивно поведение, включително и за употреба на алкохол.

СВЕТЪТ Е ПОЛУДЯЛ: Пръдльо усмърдя самолет, машината не излетя!

СПЕШЕН СЛУЧАЙ: Пилот изроди бебе в самолет!

*Източник: apnews.com