0

Бебето на световно известната певица Риана вече притежава умопомрачителна нетна стойност от 1.2 милиарда британски лири, пише Daily Mail.

Тази внушителна сума е в резултат на събирането на капитала на 34-годишната му майка в комбинация с доста по-скромните 7.5 милиона британски лири на баща му 33-годишния A$AP.

И ако трябва да се направи някаква класация за това кое от децата на известните личности ще наследи най-много пари, следващите в списъка, спорд Buzz Bingo, са наследниците на Ким Кардашиян (1.3 милиарда британски лири) и сега бившият ѝ съпруг Кание Уест (1.3 милиарда британски лири).

Те заемат второто място с 2.6 милиарда британски лири. Въпреки огромната обща сума от притежанието на двамата им известни родители, да не забравяме, че парите все пак трябва да се разделят по равно на четири между Норт, Чикаго, Псалм и Сейнт.

Децата на Бионсе и Джей-Зи заемат трето място с 1.3 млрд. британски лири. Така те осигуряват на трите си деца - Блу Айви (10 г.), и четиригодишните близнаци Сър и Руми по 433 милиона британски лири на всеки.