0

У краинската актриса Андриана Курилец ужаси потребителите на социалните мрежи, след като пусна зловещо видео, в което прерязва със сърп гърлото на мъж, за който се предполага, че в сюжета е руснак.

Ето какво казва Курилец в клипа: „В продължение на векове тези свине (руснаците) ни наричаха малоруси, тъпчеха флага ни, подиграваха се на езика ни...Те ни караха да гладуваме, убиваха ни и ни разпъваха на кръст в червените си килии за мъчение, а след това ни пращаха в сибирски затвори. Те убиваха, докато не пробудиха нещо ужасно в една мирна фермерска страна... Сега ние ще пожънем нашата кървава реколта...“.

След тези думи украинката прерязва гърлото на мъж със сърп, заявявайки: „Сега ви чака смърт. Ще бъдете убити като отмъщение за жертвите в Буча, Ирпен, Киев, Харков, Одеса, Мариупол. Всички ще бъдете убити, а труповете ви, като най-долнопробна мърша, ще изгният по полетата, край пътищата и горите. Ще бъдат изядени от диви животни и кучета. Майките ви ще ви чакат, но вие кучи синове, никога няма да се върнете у дома. Добре дошли в ада!“.

Видеото на Курилец шокира потребителите на социалните мрежи, които смятат, че актрисата се е вдъхновила за сюжета от терористичната групировка „Ислямска държава“, която по същия начин записваше видеа с прерязване на гърла.