0

А дел купи за $58 млн. дома на Силвестър Сталоун в Бевърли Хилс, докато кинолегендата снима „Непобедимите 4“ в София. Това става ясно от съобщение на агенцията, занимаваща се със сделката, цитирано от холивудския сайт TMZ.

Любопитното е, че тя е осъществена в края на миналата година по времето, когато Слай бе в София за снимките на екшъна „Непобедимите 4“, на който е продуцент, а и играе една от основните роли.

Холът със статуята на Роки и с почит към филмите за Рамбо

 Холът със статуята на Роки и с почит към филмите за Рамбо
TMZ

Първоначално Сталоун продаваше прочутия си дом за $110 млн. Имението е включено в обиколките на туристи из Лос Анджелис като една от големите забележителности на района и често в близост до него спират разни групи, но те не притесняват обитателите вътре.

След като никой не купи имота, Сталоун намали цената му на $85 млн., половин година по-късно тя падна на $80 млн. А явно агентите на Адел са успели още повече да смъкнат цената и така певицата е дала $58 млн. Сделката все още не е подписана, но се очаква това да стане в края на този месец.

За изпълнителката на хита Easy on Me това е втори дом в Бевърли Хилс и четвърти в района на Ел Ей. Предишните три й струваха общо $30 млн. и когато ги купи, тя заяви, че за нея Лондон е твърде скъпо място. Слай пък си купи имение в Палм Бийч за $35 млн. и се премести да живее там, където е съсед на Джон Бон Джоуви, Род Стюарт и Хауърд Стърн.

Домът, който сега Адел взе от Сталоун, бе известен като Къщата на Роки. Той купи най-голямото имение в Бевърли Парк през 1997 г. То бе обзаведено от жената на Слай – модела и актриса Дженифър Флавин.

Общ изглед към дома на Слай

 Общ изглед към дома на Слай
TMZ

Тя се постара на централно място да има почит към филмите за боксовата легенда Роки, в това число сложи и статуя в хола на героя, игран от Сталоун, как вдига победоносно ръкавиците си.

Дворът е 3,6 акра. Застроената площ е 1727 кв.м. В нея има 8 спални и 12 бани. Освен това има ултрамодерен киносалон, фитнес зала, сауна, парна баня, салон за пушене на пури, студио за рисуване, бар, инфинити басейн, двуетажна къща за гости.

Дворът е пълен със скулптури, такива има и навсякъде из стаите, като те са предимно свързани с кинотворчеството на Сталоун.