0

Н а Богоявление и Ивановден едни от най- големите звезди на България също имат повод да почерпят. Повечето от тях тази година няма да отбележат празника с шумни партита заради пандемията.

Великият глас Йорданка Христова не е организирала нищо специално за празника, но с усмивка се върна към детството си. „Като бях малка, винаги вкъщи се правеше водосвет за този ден“, разказва традициите за Йордановден певицата и допълва: „Тази година не съм планирала нищо, защото имам работа и гледам да се пазя. Все пак времето, в което се намираме, е такова. Специални традиции сега нямам за този ден. Винаги съм го свързвала с хубави емоции, поздравления. Празнувала съм го в различни точки по света, даже и в Индия съм го отбелязвала. Кръстена съм на моята баба по майчина линия“.

Името на дядо си по бащина пък носи фронтменът на „Сигнал“ Данчо Караджов. „Нищо специално не съм подготвил да ви кажа. Приемам поздрави от познати и непознати, поне по 1000 съобщения, което ме прави горд, че нося това име. За трапезата винаги се грижи жена ми, не само на празници и винаги успява да ме изненада“, споделя пред „Телеграф“ Караджов

С уискито на Джеймс Бонд ще отпразнува именния си ден бащата на светската хроника у нас Иван „Агент“ Тенев. „Заради епидемията за мен ще е дИвановден, но приятелите ще могат да ме гледат по телевизията, тъй като са ме поканили в различни предавания за празника. Иначе вкъщи ще си бъда, за пръв път поп няма да дойде да наръси, тъй като имат забрана. Поръчал съм си малко сладко прасенце, уискито е на Агент 007, вината са домашни, а пурата е на Чърчил. Всичко това ще бъде под звуците на най-новата ни песен със Стефан Димитров, която е посветена на мен - „Под астмата на времето“, пее я Орлин Горанов“, сподели Агент Тенев.

Шоуменът Богдан Томов е отложил тържеството за събота, за да може да купонясва на воля. Той е поканил в дома си две приятелски семейства. За тях е осигурил скъпо японско уиски, а съпругата му Лори ще им сготви нещо вкусно. Особено важно за певеца е музикалната атмосфера и тя ще бъде повече от специална. „За Коледа близка приятелка ми подари новата грамофонна плоча на АББА. Ритуално ще я разпечатам на именния ден и ще я прослушаме за първи път с гостите ми“, издаде изпълнителят на „Фото, моля“ и куп любими детски песни.