0

А ктьорът Петър Антонов определено не таи само положителни емоции към по-младото си аз, особено в периода на зората на актьорската му кариера. Поглеждайки назад той дори определя себе си като келеш, тъй като бил обсебен от идеята да стане звезда.

50-годишният актьорът, който в момента играе ключова роля в сериала „Мен не ме мислете“, признава, че през онези години непрестанно получавал комплименти за визията си. Особена възхита предизвиквали магнетичните му сини очи, които побърквали момичетата и го нареждали в класацията на родните секссимволи.

„Честно казано, тогава много ме интересуваше как изглеждам, защото много исках да бъда звезда в киното и в театъра“, връща се назад към спомените Антонов. Ежедневно намирал пред дома си цветя, свои портрети и това до такава степен повдигнало самочувствието му, че егото му достигнало до големи висини. Признава, че това бил периодът, в който дори се държал надменно с околните, заради което не бил сред любимците в гилдията. „Не съм бил симпатичен в очите на хората, сигурен съм в това“, убеден е актьорът. Днес той е с коренно различна нагласа и личната му суета е на доста по-заден план, не се интересува как изглежда, още по-малко кой какво мисли за особата му. Признава, че се чувства здраво стъпил на земята и се вълнува най-вече от това какви актьорски предизвикателства ще има пред себе си. Сега зрителите всяка седмица го гледат в новия сериал „Мен не ме мислете“, където е в образа на Павел Биков – доста упорит ухажор на героинята на Весела Бабинова с тъмно минало.