0

Н а турне из цяла Европа ще потегли българската актриса Александра Сърчаджиева. Звездата от „Шивачки“ и „Откраднат живот“ ще обиколи Стария континент с моноспектакъла си „На живо“. Турнето ще стартира в средата на месец март догодина, а за първа дестинация е избрана английската столица Лондон.

На турне из цяла Европа ще потегли българската актриса Александра Сърчаджиева. Звездата от „Шивачки“ и „Откраднат живот“ ще обиколи Стария континент с моноспектакъла си „На живо“. Турнето ще стартира в средата на месец март догодина, а за първа дестинация е избрана английската столица Лондон.

Там Сърчаджиева ще разголи душата си на сцената на 19 март. Пропуските вече са в продажба, като цената им достига до 35 паунда (80 лв.) Следващата дата е в Милано, където актрисата ще забие токче на 9 април. Малко повече от месец по-късно – на 21 май, звездата ще бъде и в Хага.

„Всички сте много сладки, навсякъде по света ме заливате с въпроси кога ще дойдем при Вас. С моя екип работим неуморно за да успеем да обилолим всяко кътче, където има българи. От март нататък, очаквайте много дати в Европа, а защо не скоро и извън Европа“, анонсира Сърчаджиева.

Към момента графикът й е запълнен до края на ноември с представления в София.

Припомняме, че биографичната пиеса „На живо“, която е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо, разказва за най-трудните и най-хубавите моменти в живота на актрисата.