0

З вездата от „Светкавицата“ Езра Милър е бил арестуван на Хаваите за  хулиганство и тормоз. Това не е първият път, когато Милър попада в подобна ситуация. През април 2020 г. излезе видео как задушава млада жена в Рейкявик, Исландия. На него се виждаше, че Милър поставя ръцете си върху гърлото на жената, преди да я повлече на земята.

След пускането на видеото Милър никога не е бил разследван. Почти две години след инцидента през 2020 г. Милър попадна в нов скандал от миналия уикенд.

Милър бе арестуван и обвинен от хавайската полиция в караоке бар, съобщава в репортаж Hawaii News Now, цитиран от ScreenRant. 

Местната полиция потвърди пред TheWrap, че 29-годишният актьор наистина е човекът от репортажа на Hawaii News Now.

Според техния доклад Милър е предизвикал напрежение, тъй като те „крещяха нецензурни думи и в един момент грабнаха микрофона от 23-годишна жена, пееща караоке… и по-късно се хвърли върху 32-годишен мъж, който играе дартс“. 

Според местната полиция Милър е платил гаранция от 500 долара и е освободен.

Въпреки че вероятно ще се появят допълнителни подробности през следващите дни и седмици, Warner Bros., нито представителите на Милър са направили изявления за ареста на звездата в Хило, Хавай. 

Самият Милър също не е правил никакви коментари след освобождаването.