0

П реслава се похвали с нова придобивка в социалните мрежи. Но този път тя не заложи само на сексапила си, а на мощен и ултра скъп автозвяр. Поп фолк дивата, която преди месец пусна новата си дуетна песен с Константин "Сладко зло", вече се предвижва из страната с чисто нов джип "Мерцедес". 

Под снимката изпълнителката не пише обаче, нищо конкретно, а само поздравява с "hello". От формата на автомобила лесно може да се предположи, че става въпрос за G-класа, а стартовата цена на подобен автомобил е около 250 хил. лв., а с екстрите цената може да достигне и до половин милион.

Извън автострастта си Преслава откри и летния сезон по родното Черноморие. След поредица от участия по морето фолк любимката избра да се отдаде на заслужена почивка в Слънчев бряг. "Открих сезона", написа изпълнителката към свой кадър до басейна в комплекса, в който е отседнала. Тя най-вероятно е в компанията на своята половинка Павел и дъщеричката си Паола, с които често пътешестват до различни екзотични и родни дестинации.