0

П опфолк певицата Андреа се разчекна по голо дупе пред иконата на Богородица. Блондинката пусна провокативния кадър на задните си части в профила си в Инстаграм. Тя смело позира почти гола на диван в луксозно обзаведен дом, вляво от който е иконата, а отдясно - портрет на Уинстън Чърчил.

.

 .

Символите на вярата и закона очевидно не са пречка Андреа да развихри въображението си и без свян да заеме възможно най-арогантната поза за фотоса. Някои от феновете й веднага се запитаха какво би казал експоловинката й Кубрат Пулев за това. С поредната си разголена фотосесия, която качва в нета, звездата предизвика нов риторичен въпрос сред последователите дали не е сменила професията си.

Почитателите на певицата не разбират защо, вместо да работи върху нова песен, Андреа се чуди коя гола част от тялото си още да покаже. Нова песен може и да няма, но голите снимки преобладават в профила на звездата, а критиките са много повече от положителните коментари.

Провокацията очевидно е умишлено търсена от блондинката, защото под поста си тя е добавила коментар: „И нека скандалът започне сега? , Виновна или невинна“.

.

 .

С това русата дама за пореден път си спечели порция злостни коментари и критики от потребителите в мрежата: „Андреа, хубаво е човек да блести по друг начин, а не по гол задник“, съветват певицата нейни последователи.

Очевидно Андреа, която от години няма голям хит, а участията й са ограничени, се чуди с какво да запълни времето и профила си, а единственото, което засега й се отдава, и то с помощта на фотошоп и други програми за обработка на снимки, е да показва голотата си, споделят фенове.