0

К ичка Бодурова е отсвирила колегата си Панайот Панайотов за втория си голям концерт това лято в България.

Това се ожали самият той в социалните мрежи. „Няма да пея на 11.7 в Бургас - с Кичка Бодурова в Летния театър, поради мижав интерес към концерта. До всички мои фенове - извинявам се“ - написа естрадният ас във фейсбука си.

Билети

„Дори не ми се обади да ми каже, а само изпрати есемес, че няма да участвам. Нямаше нищо конкретно каква е причината. Но аз отворих сайта, в който продават билети, и видях, че много малко са купени и според мен е заради това“, заяви пред „Телеграф“ момчето, което говори с морето. „Поради големите претенции неговото участие бе отказано от организаторите. Концертът е почти продаден, много груб пост“, коментираха публикацията от страницата на Кичка Бодурова. Да брани колежката си се включи и Тони Димитрова. „Панайоте, много недостойни думи и постъпка! Мъжете не правят така“ - написа изпълнителката на „Ах, морето“. А преди години двете бургазлийки се скараха покрай избора за най-любима песен на „Бургас и морето“.

Дъжд

По същото време, когато е получил есемеса, изпълнителката на „Майко Българийо“ качи във Фейсбук снимки от концерта си във Варна. От тях става ясно, че летният театър във Варна е препълнен и въпреки дъжда мократа до кости звезда е слязла сред почитателите си и изпълнила няколко песни „на уше“. „Не мисля, че няма интерес“, „Има много време дотогава. Големи претенции“, „Един истински певец би пял и на 5 човека! Това е неуважение към хората!“, „Не вярвам, че е така, има още време до концерта. Имате много почитатели, не ги оставяйте без песните ви, нека зрителят се забавлява поне за два часа да се освободи от тоя забързан свят. Помислете си, г- н Панайотов“ - пишат меломаните.

Гост

След 2-годишна пауза заради пандемията Кичка Бодурова се завърна в България в началото на лятото. Първоначално тя бе планирала да направи само един концерт в летния театър във Варна, но организаторите от Бургас я убедиха, че има интерес да направи и втори в родния си град. Той е обявен за 11 юли, също в летния театър. В морската столица специален гост на певицата бе колежката й Мими Иванова, съпруга на композитора Развигор Попов, написал доста от песните й. За Бургас пък се спря на Панайот Панайотов, който е родом от съседния Айтос.