0

Б ившата порноактриса Клоуи Чери, която нашумя с участието си в хитовия сериал „Еуфория“, разказа за борбата си с разстройство на хранителното поведение, което получила в периода, в който се снимала във филми за възрастни. Откровенията си Чери сподели в хода на подкаста Call Her Daddy.

Бившата порноактриса Клоуи Чери, която нашумя с участието си в хитовия сериал „Еуфория“, разказа за борбата си с разстройство на хранителното поведение, което получила в периода, в който се снимала във филми за възрастни. Откровенията си Чери сподели в хода на подкаста Call Her Daddy.

Звездата от „Еуфория“ си припомни, че когато била 18-годишна и се разголвала пред камерата, един от агентите в порно индустрията й казал, че е дебела. „Изпаднах в ужас, никога преди не ми бяха казвали, че съм дебела, и това се превърна в мания“, не крие 24-годишната днес актриса.

Агентът я посъветвал да спре да яде и тя се подложила на строга диета, ограничавайки се до 200 калории дневно. По думите на Чери, имало дни, в които единствено е изпивала чаша сок. В резултат стигнала дотам, че да се обърне за помощ към психиатър. „Бях нещастна, отнасях се зле с тялото си. Сега вече не броя всяка калория и просто ям всичко, което ми се иска, правя каквото ми се иска и тялото ми изглежда по-добре откогато и да било. По-стройна съм, отколкото бях някога, когато се измъчвах с глад“, откровена е актрисата.