0

П ървият български артист в състава на световноизвестния "Цирк дю Солей" - мимът Герасим Дишлиев, ще става баща. Това разкри самият той във Фейсбук. В популярната социална мрежа звездата публикува сантиментална снимка с любимата си, на която фокус е вече наедрялото й коремче.

Парти

Бъдещата майка се казва Катерина, родом от Киев и също е част от състава на цирка. Любопитна подробност е, че с Геро, както го наричат близките му приятели и познати, са в очакване на момче - новина, зарадвала ги на така популярното в чужбина бебешко парти за разкриване на пола. Вместо традиционните балони в розово или синьо, младото семейство заложило на торта, чиито пълнеж да загатне за благата вест. Последвалата фотосесия пък се оказа “подарък” за близките им от Украйна и България, които нямат близък контакт с тях. Променената фигура на Катерина и широката й усмивка провокираха куп коментари в уебпространството. “Честито”, “Чудесни сте”, “Много щастие и попътен вятър”, гласят някои от тях.

Шевици

През март Герасим и Катерина вдигнаха чудна сватба във Флорида, където понастоящем живеят. На събитието бяха облечени в носии с български шевици - аплодиран избор от родните фенове. Според запознати Герасим няма да остане в България за по-дълго време през тази година, а ще се отдаде напълно на малчугана, който трябва да се появи на бял свят до няколко седмици.