0

Д ве нови двойки водещи ще видят зрителите на БНТ в централната емисия новини „По света и у нас“ по БНТ 1 от 21 март. Най-важното ще им споделят Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Даниел Михайлов всяка вечер от 20:00 ч.

Две нови двойки водещи ще видят зрителите на БНТ в централната емисия новини „По света и у нас“ по БНТ 1 от 21 март. Най-важното ще им споделят Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Даниел Михайлов всяка вечер от 20:00 ч.

Даниел Чипев, който има над 20-годишен журналистически опит е един от създателите на иновативната емисия, отново ще е лице на „По света и у нас“ заедно с Аделина Радева, като продължава да изпълнява и длъжността зам.-директор на дирекция „Новини и актуални предавания“ в обществената телевизия.

Филипа Огнянова, която от 2018 г. е водеща на новините , се завръща в екипа заедно с Даниел Михайлов, след като в края на 2020 г. тя излезе в майчинство, за да посрещне първородния си син. Тя започва своя професионален път като репортер в БНТ, а след това е сценарист, редактор и водещ на предаването „Денят отблизо“.