0

Ч етири нови попълнения се присъединяват към каста на хитовия сериал „Вещерът“. Това обявиха от екипа на продукцията, проследяваща приключенията на Гералт от Ривия.

„Добре дошли на Континента! Вълнуваме се да ви представим новите актьори, които ще дебютират в сезон №3 на „Вещерът“ като благородници и войници“, гласи част от изявлението.

Бодрата смяна идва в лицето на Роби Амел, Менгър Жанг, Хю Скинър и Кристъл Елвин.

Амел е познат на редовия зрител най-вече с ролите на Рони Реймънд в „Светкавицата“ и Фред в една от поредиците за Скуби Ду. Той ще скочи в кожата на Галатин – ръководител на армия, която брани честта на Нилфгард.

„Не се притеснява да казва истината и лоялността му към народа ще го тласне към конфликт с Франческа за властта“, се казва в описанието на героя.

Жанг ще стреля от името на Милва – човек, отгледан от дроиди. Тя е безстрашен ловец с точен мерник.

Скинър пък слага короната на принц Радовид, а Кристел ще се появи като буйната тийнейджърка Мистъл.

 

Припомняме, че снимките започнаха преди броени дни. Не се знае кога екипът ще завърши третата порция епизоди. От продукцията обаче издадоха около какво ще се върти сценарият - „Докато монарси, магове и зверове от Континента се надпреварват да заловят принцеса Цирила, Гералт я скрива, решен да защити новото си семейство от онези, които заплашват да го унищожат".

Сезонът е базиран на втората книга от поредицата на полския автор Анджей Сапковски - „Време за презрение“.

Започнаха снимките на сезон №3 на „Вещерът“