0

П леймейтката Александра Богданска най-сетне реши да говори за развода си с Даниел Петканов, известен още и като „Лудият репортер“. Със сълзи на очи тя сподели, че в момента преминава през страшен кошмар и се наложило да използва услугите на психолог, за да излезе от него.

. "Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква идикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един момент той ми каза: "Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем". Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това. Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца", разказа тя в ефира на bTV.

Инфлуенсърката обясни още, че очаквала човека до нея да дойде и да й каже, ако нещо го притеснява и не му харесва. Петканов пък чакал тя да попита дали нещо не е наред. Тя не го направила и отчита това като грешка.

Александра Петканова е категорична, че няма трети човек, намесен в раздялата между двамата.

“Минах си доволно през всички състояния - през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение. В момента отношенията ни с Даниел са добри, общуваме предимно за неща, които са свързани със ина ни Габриел и как той да бъде щастлив. Психоложката ни посъветва са имаме т.нар. споделено родителство - колкото време е при мен, толкова да е и при Дани. Аз имам син и той има нужда от баща. А Дани е страхотен баща. Много търпелив човек съм и не знам какво трябва да направи човек, че да повиша тон. Детето ме накара да се чувствам още по-свързана с Дани в това наше ядро акто цяло”, сподели още тя.

Към момента моделката не е готова за нова любов, тъй като изпитва страх.

“Най-силното нещо, което ми помогна при раздялата, е Габриел. Какъв пример му давам на него?! Каква майка искам да бъда за сина си - това си повтарях непрекъснато. Искам той да бъде силен човек и да вземе моя пример", заключи Богданска.