0

Б ритни Спиърс призова да накажат роднините й, отговорни за омразното 13-годишно попечителство, и дори да вкарат майка й Лин Спиърс в затвора. Пост на тази тема се появи в профила на певицата в Инстаграм.

„Да си призная честно, и досега всеки ден се събуждам и се удивлявам как моето семейство и попечителите успяха да направят това с мен. То ме деморализира и унизява. Даже и не говоря за всички лоши неща, които ми причиниха – затова те би трябвало да лежат в затвора. Да, включително и набожната ми майка“, коментира поп звездата.

Пъклен план

Малко по-рано Бритни уличи майка си като виновна за положението й под бащината опека, което включваше и контрол над цялото й имущество. Тя написа, че баща й Джейми Спиърс не бил толкова умен, че самостоятелно да измисли такъв пъклен план.

На 13 ноември след множество перипетии съдът в САЩ прекрати дългогодишното попечителство над изпълнителката. Сега Бритни има доста планове за бъдещето си.

Шампанско

Изпълнителката най-накрая имаше възможност да изпие чаша шампанско в ресторант. Преди това годеникът й Сам Асгари сподели видео, на което се вижда как двамата се наслаждават на музика в колата си на път към заведението в Лос Анджелис. На 2 декември Спиърс ще навърши 40 г. Това ще е първият й рожден ден от 13 години насам, който тя ще може да организира според своите желания. В Инстаграм тя сподели снимка на дете, което се е изправило на пръстите на краката си, а до него са застанали още един чифт крака. „Мисля си за още едно бебе. Чудя се дали този път няма да е момиче... тя е на пръсти и се опитва да достигне нещо... това е сигурно“, пише Спиърс, която се сгоди за Асгари през септември.