0

К олко ще ни струва автограф, селфи и двуминутна лична среща с актьора Джош Хердман, добил световна популярност в мантията на Грегъри Гойл от „Слидерин“ в поредицата за Хари Потър на български терен? Отговорът е 120 лв. Екранният най-добър приятел на Драко Малфой пристига у нас по покана на книжарници Elephant и именно там ще се осъществи рандевуто с актьора.

Колко ще ни струва автограф, селфи и двуминутна лична среща с актьора Джош Хердман, добил световна популярност в мантията на Грегъри Гойл от „Слидерин“ в поредицата за Хари Потър на български терен? Отговорът е 120 лв. Екранният най-добър приятел на Драко Малфой пристига у нас по покана на книжарници Elephant и именно там ще се осъществи рандевуто с актьора.

Събитието ще се състои на 16 април. Това е цената на стандартния билет. Желаещите за закупуване на ВИП пропуск ще получат селфи,

три автографа и петминутна среща

с Джош Хердман. Те ще трябва да броят 260 лв на касата. Стандартният билет осигурява 10% отстъпка за следващата гост-звезда от „Хари Потър“, която се очаква да пристигне у нас през тази година, а ВИП билетът – 20 % отстъпка.

Засега не е ясно кой ще е следващият актьор, влязъл във вселената на Джоан Роулинг за най-известния магьосник в света, който ще стегне куфарите за България.

Пръв обаче беше родната гордост Станислав Яневски, който

обра симпатиите на зрителите като Виктор Крум

в четвъртия филм от поредицата.

Билетите са достъпни в мрежата на Eventim.

Хердман се разписва с участие във всеки от осемте филма от поредицата за Хари Потър. Първоначално е получил предложение да изиграе братовчеда на Момчето, което оцеля - Дъдли Дърсли. След това обаче персонажът е предложен на актьора Хари Мелинг. През 2018 г Хердман се появява и в новата интерпретация на „Робин Худ“ с Тарън Еджертън и Джейми Фокс. Въпреки това актьорското развитие не е на първо място за звездата. След 5-годишно практикуване на джиу джицу, през 2016-а той

започва кариера като ММА боец.

„Избрах ММА, защото обожавам този спорт. Той е суров, вълнуващ и непредсказуем. Намирам го за по-интересен от бокса, въпреки че ценя и бокса като изкуство. Ще започна с аматьорски мачове и после ще видим къде ще стигна“, заяви тогава той.