0

С иликонката Джулиана Гани чака второ включване от щъркела. Това подсказа самата тя в социалните мрежи. Изкусителката публикува стори с бебешки крачета и написа: "Щастието не се купува, то се ражда", като не пропусна да отбележи новия си любим Теодор Гецов. От снимката обаче не стана ясно дали Джулката вече е бременна или двамата работят по въпроса. 

Мис Силикон 2013 г. открехна завесата за сериозните си намерения към полицая от Велико Търново само няколко месеца след бурната си раздяла със съпруг №2 Илиян Найденов, от който вече има момченце.

В сторитата от последните 24 часа Гани отново намекна, че великотърновецът може да стане жених №3. Тя показа празна кутийка от годежен пръстен, като остави последователите си в социалните мрежи да вихрят въображението си за съдържанието на луксозна опаковка.

Тунингованата блондинка за пореден път се обясни в любов на младока. "Ти преобръщаш всичко! Моят ураган си!", написа тя към техен кадър в сладкарница в родния град на пазителя на реда.
Джулката анонсира бъдещата си – трета, разходка до олтара преди броени дни, когато позира в булчинска рокля и воал. Снимката със сватбената премяна светкавично предизвика недоволството на нейни фенове, които я засипаха с обидни коментари. „Тези мъже ги сменяш като носни кърпички“, „Жалко за хубавото дете“, гласяха някои от тях.