0

М ъжете на попфолк звездите Преслава и Софи Маринова си спретнаха гонка с бързи коли. Павел и Гринго подкараха с бясна скорост супермощни коли по улиците на Дубай. Двете двойки са на семейна почивка и непрекъснато споделят с последователите си в Инстаграм всеки един забавен момент от нея.

Последната публикация е от нощна гонка с бързи коли. Гринго, придружаван от любимата си Софка, е яхнал бял мощен джип и с пълна газ шофира по булевардите на Абу Даби. Среднощното забавление на бившия пандизчия очевидно допада на певиците, съдейки по смеха им във видеото. Бързите скорости са придружени от усилена бясна чалга в колата му. Изпълнителките и половинките им са в столицата на ОАЕ вече повече от 10 дни. Слънцето и хубавото време се отразяват добре на настроението им и двете не пропускат да качат поне един забавен клип или кадър от престоя си.

Преслава от своя страна не спира да радва последователите си със секси снимки по бански от местните плажове. Последната фотосесия на звездата е от един от най-скъпите хотели в света Бурж Ал Араб, където двете със Софи прекараха време с приятелки по женски край басейна. Преслава сподели във видео и кадри от 7-звездния хотел от вътре. Цената на нощувката там започва от около 1500 долара, а апартаментът е около 35 хиляди на вечер. Освен че се насладиха на слънчевите лъчи край басейна, нашенките посетиха популярното в Дубай сафари, както и едни от най-изтънчените местни ресторанти. В компанията на популярните си родители е и малката Паула, която заедно с майка си събира слънчев тен и се учи да плува.