0

П опулярни БГ красавици отпразнуваха 8 март, обсипани с цветя, любов и мили пожелания от любимите си хора.

Социалната мрежа беше залята от снимки на щастливите дами, които позират с букети, картички и пишат мъдри разсъждения за празника.

Една от първите звездни жени, които отбелязаха празника на жената в Мрежата, беше Ивана. Красивата изпълнителка качи снимка в профила си, прегърнала букет от червени рози, а под него написа; „Денят ми започна с 53 рози, много смях и прекрасно настроение! Мили момичета, нека изпълним сърцето си с благодарност, че сме най- добри майки, дъщери и любими! Желая ви гордост и себеуважение.“ Първа празника на изпълнителката честити нейната колежка Есил Дюран. Прекрасна изненада за празника на дамите получи и Илияна Раева от съпруга си Наско Сираков. Тя качи в страницата си във Фейсбук синя роза и добави към нея: „От любимото момче, синя роза.“ Цветето е украсено с панделка, а на нея има послание от половинката на Раева, което гласи: „На моята дама от моето синьо сърце!“

Певицата Гери Никол и плеймейтката Жанета Осипова се похвалиха с пъстри букети лалета за празника. Красавиците споделиха кратки видеа с цветята, но не разкриха от кого са.

Михаела Филева също посрещна 8 март с лалета. Под поста с цветята изпълнителката добави няколко сърца и надпис „Любимите ми лалета“.

Тита бе изненадана от любимия си Недко Николов с три червени рози, към поста си добави музика от песента „Кво е любовта“.

Красивата Славена Вътова умили мрежите с мил подарък от своята дъщеря Ема. В социалните мрежи тя постна картичка, изрисувана от момиченцето и с послание: „Благодаря ти, мамо“ , час по-късно сподели с последователите си и букет от няколко жълти лалета.

Маги Сидерова също беше поздравена чрез социалните мрежи от вече порасналия си син Боби. Той сподели снимка, на която позира с майка си, а тя му изпрати сърце.

Картичка за празника на мама получи и Николета Лозанова. Секси мамчето сподели в Инстаграм ръчно нарисувана картинка с надпис

“За мама. Обичам те! Благодаря ти, че винаги си ме подкрепяла“.

Антония Петрова празнува във Венеция

Мис България Антония Петрова - Батинкова, посрещна празника във Венеция. Съпругът на миската избра романтичното място, за да отпразнуват Деня на жената в компанията на малкия им син. Гордата майка публикува снимка на детето си на фона на букет от бели орхидеи и поздрави дамите с празника: „Честит осми март, мили дами. Нека мъжете на живота ви да ви носят на ръце и дават и правят всичко за вас“, и добави: „Ние заслужаваме само най-доброто“.