0

А ктрисите София Буш, Хилари Бъртън и Бетани Джей Ленц, които изгряха на звездния небосклон като Брук, Пейтън и Хейли в хитовата тийн драма „Трий Хил“, се събират отново заедно на екран.

Актрисите София Буш, Хилари Бъртън и Бетани Джей Ленц, които изгряха на звездния небосклон като Брук, Пейтън и Хейли в хитовата тийн драма „Трий Хил“, се събират отново заедно на екран.

На Буш е поверена главната роля в медицинската поредица „Добрата Сам“, а колежките й ще се разпишат с епизодично участие.

„Когато Ейми Тейлър (изиграна от Ленц) е приета в болница с признаци на сърдечно заболяване, придружавана от сестра си Гретчен (Бъртън), д-р Сам Грифит (Буш) открива дълбока медицинска мистерия“, гласи официалният синопсис на епизода „Продължавай да говориш“, в който трите ще се съберат.

Припомняме, че „Добрата Сам“ стартира през януари. В сериала София Буш слага престилката на д-р Сам Грифит, която е сърдечен хирург. Сред основните сюжетни линии е семейна кавга между героинята на чаровната брюнетка, баща й (Джейсън Айзъкс) и майка й (Уенди Крюсън). И тримата работят заедно в голяма болница и имат разногласия относно управлението й.

Буш влиза и в ролята на продуцент на сериала, който се излъчва по CBS.