0

Ф олк певицата Диона съобщи в социалните мрежи, че вече е сгодена. "Бях решила вече да не споделям личния си живот, но това определено е голяма стъпка в живота на всеки човек. Този мъж се прецака жестоко… Предложи ми брак и аз приех! Горкичкият. Но съм адски щастлива и вече сгодена", пише певицата в своя Инстаграм. От няколко дни Диоана се намира в Банско на почивка очевидно с нейния бъдещ съпруг. Тя за първи път споделя кадър с мъжа до нея, като преди това не е качвала общи снимки с него. Предложението за брак е направено на лифта, докато се изкачват в планината.

Мистериозният мъж до Диона е Филип Кирилов, за който се знае, че притежава заложна къща. 

Само преди година и половина Диона афишира връзката си с рапъра Торино в социалните мрежи с множество кадъра, показващи тяхната любов, но скоро след като се разделиха всички снимки изчезнаха от профилите на двамата. От тогава певицата не показва личния си живот. 

Рапърката се преквалифицира в поп-фолк певица миналата година след като напусна продуцентската компания на Галин и влезе в "Пайнер. Диона е дама с характер, непоколебима и непокорна. Тя има позиция за нещата от живота и отстоява принципите си. Не се притеснява да изказва мнение. Звездата е участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса, била е част от каста на различни риалити формати, пише музика и текстове за песни, както за себе си, така и за свои колеги.

,  

 ,