0

П евицата Диона се окъпа в 70 литра прясно мляко. За това се похвали самата тя в социалните мрежи. Става въпрос за снимки на новия й музикален проект наречен "Клеопатра". В клипа певицата се опита да пресъздаде историята на Клеопатра. 

Но нейното признание стана обект и на хейтърски коментари, което я изкара извън релси и скочи да се защитава сама. Хейтърите посочиха, че Диона е похабила напразно млякото, вместо да помогне на наистина нуждаещи се хора, които умират от глад. 

"До всички хора, които си позволиха да ме порицават за млякото в клипа: Така, първо ходя на благотворителни концерти поне веднъж месечно и съм помагала на бедните много повече от вас, които плюете пред монитора.

Второ, истинската Клеопатра също се е къпала с мляко, но народът й я е благославял, не я е плюл за това. В крайна сметка не мога да нахраня всички бедни, нито пък ще позволя това, че има бедни, да попречи на качеството на видеата ми… Защо не нападнете всички хора с възможности, че си купуват скъпи къщи и коли, докато някой там някъде гладува ?! Що за логика… Осъзнайте се", ядосано обяснява пайнерката.