0

П ол Ръд направи невероятен жест към момче, което било тормозено в училище, а майка му го сподели във Фейсбук, пише LADbible.

Когато най-сексапилният мъж на света чул, че седмокласника Броуди Райдър от Колорадо бил тормозен в училище и никой от съучениците му не искал да му подпише годишника, Ръд се свързал с момчето. 

Касандра Купът, майката на Броуди сподели в социалните мрежи, че никой не иска да се подпише в годишника на сина й, въпреки, че той попитал всичките си съученици. На молбите му отвърнали само двама учители и двама връстници. 

Майката разказва, че сина й сам решил да пише в годишника си. Тя разказал на The Washington Post как момчето й било жертва на тормоз в предишното му училище. 

Когато чул за историята не кой да е, а самият Ант-мен му се обадил. 

Касандра публикува обаждането на сина си и Ръд по Фейсбук, като написа: „Днес се случи нещо УДИВИТЕЛНО!!!! Броуди говори с Пол Ръд! ЧОВЕКЪТ-МРАВКА!!!! Това истина ли е?! Ощипете ме сега! Броуди беше толкова развълнуван! Исках да споделя клипа от тяхното обаждане!“

„Поздравявам Пол Ръд и сестра му Манди, че протегнаха ръка и организираха това! Вие наистина направихте Броуди толкова щастлив! Сърцето ми е толкова пълно в момента!“ - каза майката.

Не само това, но Ръд изпрати и писмо на Броуди. Един от редовете в бележката на звездата до младото момче гласи: „Важно е да запомниш, че дори когато животът е труден, нещата се подобряват. Има толкова много хора, които те обичат и смятат, че си най-готиното дете – аз съм един от тях!“

Ръд дори изпрати на Броуди подписан шлем на Ant-Man, със специално послание  върху него, което  гласи: „На моя добър приятел Броуди, когато превземе света!“

Според майката на 12-годишното дете двамата си изпращат текстови съобщения. 

Екранна снимка на част от разговора показва, че Ръд казва на Броуди, че „нещо трябва да се появи“ в къщата му. „Ти си моят любим супер герой“, отговаря Броуди, на което Ръд отговаря: „Ти си моят“.