0

Б ритни Спиърс и половинката ѝ Сам Асгари вече официално са съпруг и съпруга! Непоканен за сватбата обаче се появи бивш съпруг на Спиърс - Джейсън Александър, потвърждават пред Variety от офиса на шерифа на окръг Вентура.

Сержант Сайръс Заде споделя, че службата на шерифа е била изпратена в резиденцията на Спиърс в Таузънд Оукс, Калифорния, за да разследва жалба за навлизане в частна собственост. Установено е, че Александър има заповед да не навлиза в окръга и впоследствие е арестуван. Властите все още разследват случилото се, след което ще бъде определено дали срещу нарушителя ще бъдат повдигнати допълнителни обвинения.

Спиърс и Александър, неин приятел от детство, се ожениха през 2004 г., но бракът им продължи общо 55 часа преди да го анулират.

Инцидентът обаче не е попречил на празничното настроение. На церемонията са присъствали около 60 гости, сред които Дрю Баримор, Мадона и Парис Хилтън. Децата на певицата - 16-годишният Шон Престън и 15-годишният Джейдън Джеймс, не са се появили за сватбата, но са „щастливи“ за майка си, каза пред People адвокат на баща им Кевин Федърлайн.