0

Д ъщерята на актьора Дарин Ангелов – Дария, му става колежка. Чаровното момиченце вече се похвали с първа роля в киното, и то в хитовия сериал на NOVA  “Лъжите в нас“, където влиза в образа на малката Рая.

Малката е едва на 5 годинки, а вече показва завиден актьорски талант и спокойно може да се каже, че е наследила звездния си татко, както и чичо си- брата на Дарин Деян, който също е сред успешните родни актьори.  За дебюта си в киното се похвали самата Дария с пост в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Тя качи няколко кадъра от снимачната площадка и написа: „Сцени от сериала „Лъжите в нас“. А аз съм Рая“. 

За първата роля в киното на наследничката си Дарин сподели преди време в интервю за „Телеграф“, но тогава не издаде подробности.

„Поговорката за крушата и дървото за пореден път доказва своята истина. Тя пее в „Бон-Бон“. Изключително артистична е, носи го в себе си, играе, присъства, пее наистина великолепно и съм много щастлив от това нещо, защото виждам, че изкуството я влече“, сподели преди време в интервю за „Телеграф“ Дарин и допълни: „Дали ще стане актриса един ден, като порасне, нямам никаква представа. Каквото ще, това да стане. Аз съм длъжен да я подкрепя и ще я подкрепя. Стига да е нещо, което не ощетява и не наранява другите хора. Но Дария вече има първия снимачен ден като актриса и се гордея с детето си“.