0

Д ъщерята на холивудските звезди Ума Търман и Итън Хоук издаде пред изданието The Guardian какво мисли за участието си в „Убий Бил 3” на Куентин Тарантино.

Дъщерята на холивудските звезди Ума Търман и Итън Хоук издаде пред изданието The Guardian какво мисли за участието си в „Убий Бил 3” на Куентин Тарантино.

Въпреки че към момента информацията за заснемането на филма не е официално потвърдена, актрисата Мая Хоук каза, че ще се радва да участва.

"Куентин ще направи нещо велико, когато по дяволите го пожелае и с удоволствие бих се съгласила да участвам", сподели звездата от „Странни неща“.

Самият режисьор призна, че вижда Мая в една от ключовите роли в третата част на „Убий Бил". Той обясни, че ако майката и дъщерята се появят като главни героини на екрана, това би било „дяволски интересно“.

"Мисля, че това ще бъде история за тези герои след 20 години. Булката (Търман) и дъщеря й Би Би Си (Хоук) са живели тихо през всичките тези години, но след това светът им изведнъж започва да се руши", заяви Тарантино.