0

А ктьорът Джефри Дийн Морган даде силна заявка за спин-офа на „Живите мъртви“, в който ще размахва отново бухалката на симпатичния злодей в оставка Нигън.

Звездата обеща, че „Островът на мъртвите“ ще взриви ума на феновете.

„Супер. Трябва да ви кажа нещо за „Островът на мъртвите“. Повече от развълнуван съм. Нямам търпение да продължа това приключение като Нигън. Много се вълнувам и да работя с Лорън Коен. Изчетохме сценария на сезона и мога да кажа, че ще ви взриви умовете. Повтарям, ще ви взриви умовете!“, написа в социалните мрежи съпругът на Хилари Бъртън.

Спин-офът ще покаже на зрителите нова колония от оцелели, които обитават Манхатън. Техният „остров“ е изолиран от света през последните няколко години. Нигън и Маги (Лорън Коен) попадат там и ще трябва да разчитат един на друг, за да оцелеят.

„Напълно очаквано, този остров ще е пълен с бродници с всякакви размери и форми. Мястото е невероятно красиво, но също толкова опасно и непредсказуемо“, гласи още официалното описание на локацията.

Първи сезон ще се разгърне в рамките на шест епизода. Вече е наличен и плакат, според който феновете могат да очакват поредицата през 2023 г.

АПОКАЛИПСИС: Нигън от „Живите мъртви“ бори зомбита в спин-оф