0

Д женифър Анистън (53 г.) и Брад Пит (58 г.) ще подновят любовта си в Париж, съобщава американското списание InTouch. Тя снима филма на Netflix "Murder Mystery 2" в града на любовта, а за него се говори, че често е виждан в музеи и кафенета.

Неотдавна дори френският министър на културата Роселин Башело (75 г.) се зарадва на случайна среща с холивудския сърцеразбивач и директно публикува снимка в Instagram.

"Не е случайно, че Брад и Джен са в Париж по едно и също време", казва източник, близък до Брад Пит, пред InTouch. Твърди се, че двете актьорски звезди са се настанили в луксозния хотел Four Seasons George V, който се намира само на няколко крачки от Шанз-Елизе.

"Те се крият в пентхауса на хотела от месеци", казва източник, близък до Пит. Смята се, че апартаментът е струвал на двамата по 25 000 долара на вечер.

"От време на време излизат навън, вечерят в някое кафене или ходят на уроци по рисуване. Но през повечето време те са много дискретни. Когато Джен работи, Брад се занимава с нещо свое", казва вътрешният източник. Най-често разглежда произведения на изкуството в различни музеи.

Твърди се, че далеч от шума и суетата на Холивуд двамата просто се наслаждават на времето си заедно и са планирали да прекарат цели шест месеца заедно. Те просто ще "видят какво ще се случи".

Говори се, че Дженифър Анистън дори е била в замъка Миравал в Южна Франция. Брад вече притежава само половината от имота, като се твърди, че бившата му съпруга Анджелина Джоли (46 г.) е продала своя дял на руски предприемач.

През 1998 г. Брад и Джен стават мечтаната двойка на Холивуд. Тя, известната звезда от сериала "Приятели", а той - обожаваният холивудски красавец. Феновете бяха още по-изненадани, когато двойката обяви раздялата си през януари 2005 г., след пет години брак.

Два месеца след любовната афера с Джен Брад Пит е забелязан при Анджелина Джоли (46) по време на съвместна почивка в Кения. Преди това той се е запознал с Джоли на снимачната площадка на екшъна "Г-н и г-жа Смит". Двамата остават заедно в продължение на дванадесет години, като се развеждат през 2016 г.

Така пътят за Джен и Брад ще бъде свободен. А холивудските ѝ колеги Джей Ло (52 г.) и Бен Афлек (49 г.) доказват, че претоплената любов може да проработи...