0

М ис Силикон 2013 Джулиана Гани не получи родителските права над сина си Давид и ще трябва да плаща месечна издръжка в размер 170 лв на бившия си – фитнес инструкторът Илиян Найденов, който гледа детето от раздялата насам.

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани не получи родителските права над сина си Давид и ще трябва да плаща месечна издръжка в размер 170 лв на бившия си – фитнес инструкторът Илиян Найденов, който гледа детето от раздялата насам.

Това решение е взето в рамките на бракоразводното им дело, което е протекло на затворени врати, съобщи HotNews. Според изданието решението за родителските права е в следствие на споразумение между родителите, а изкусителката ще може да вижда наследника си всяка седмица в петък и уикенда.

Междувременно Джулката се фука в социалните мрежи с новия си нос. Той е трети в актива й, като ринопластиката този път й е струвала 3000 евро. Тя не спира да парадира и с новата си тръпка - Теодор Гатев.

„Да се влюбя в теб беше извън моя контрол. Разбрах, че ще си мъжът до мен, когато осъзнах, че се обаждам първо на теб, когато ми се е случило нещо хубаво или нещо лошо. Обичам те, защото ме караш да видя света по нов начин и ме приемаш такава, каквато съм. Обожавам начина, по който ме караш да се чувствам и милите бележки, които ми пишеш сутрин. Никога през живота си не съм се чувствала толкова ценена и благословена!“, изповяда се тя.