0

М ис Силикон 2013 Джулиана Гани призна, че мисли за второ дете.

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани призна, че мисли за второ дете.

„Този път искам да е момиченце“, каза тя, отвръщайки на поредица от въпроси от феновете си в Инстаграм. На въпроса дали е бременна пък тя отговори неопределено. „Може би да, личи ли ми“, попита тя и шеговито качи снимка с плосък корем.

Междувременно последователите й не пропуснаха да я критикуват за факта, че е отстъпила родителските права над първото си дете – сина й Давид на бившия й съпруг Илиян Найденов. "С Илиян сключихме споразумение и не мисля, че роден баща би мислил лошо на детето си. Давид не е арбитър, семейството не е война! Отстъпих в името на детето, то не заслужава да страда.“, написа тя.

Припомняме, че наскоро Джулката се събра с актуалната си изгора Теодор Гатев, на когото вече няколко пъти се обясни в любов с публикации в социалните мрежи. Влюбването и дойде малко след раздялата й с Илиян заради чатове, които миската твърди, че получила от познат и в които – по думите й – фитнес инструкторът е канил други жени в семейното им легло. Найденов отрече това, като вместо това той хвърли обвинението, че Гани му е изневерявала.