0

М ъжът на скандалната Джулиана Гани - Илиян Найденов, наруши мълчанието си и след множеството обиди, които понесе по свой адрес, реши да изложи и своята гледна точка. Той е категоричен, че повечето от нещата, които твърди съпругата му, са лъжа, а тя прибира в апартамента си друг мъж.

От имената, които посочи Илиян, става ясно, че не кой да е преспива при Джулка, а самият роден актьор Станислав Яневски, станал известен с ролята си на Виктор Крум в хитовата лента „Хари Потър“.

„В понеделник се видяхме при адвоката ми с огромна молба от моя страна да се споразумеем в полза на детето. Тогава й предложих да дойдем заедно към Монтана и да пренощува при Давид. Отказа ми. Имаше уговорка да преспи в нает апартамент, но не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво правиха, ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота й мъж, който понастоящем преспива при нея в апартамента, където тя иска да прибере Давид. Това си е тяхна работа, но не искам синът ми да им бъде свидетел! Изяснявам, че за периода от прибирането й в петък сутрин до вчера Джулиана не е направила нито един опит да дойде и да види детето си! Нищо, че беше в България от няколко часа, когато заяви в Инстаграм, че изродът Илиян Найденов не я допуска до него от дни“, пише Найденов в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Илиян категорично заяви, че доскорошната му любима лъже и относно нещата, които изтъква в интервютата си и онлайн включванията в Инстаграм. „Джулиана Гани заяви, че е в Кан по работа, което не е вярно, както и че нашето малко ангелче Давид се е разболяло след нейното заминаване, което също не е вярно! Беше там на почивка! Тя се върна в България в петък и отиде право в нощните клубове в гр. Пловдив, което се видя от нейните истории в Инстаграм. В събота също беше на дискотека. Казаха ми! Тя обаче си взе поука и не се публикува. В неделя беше във Велинград. С майка си“, твърди Найденов.

Относно своята вина той заяви: „Никога не съм давал личния си адрес в гр. София на въпросното момиче, което аз лично смятах за момче и фейк провокация, докато пишех глупости! Казал съм го и на Джулиана още същата вечер! Да, така мислех! Никога не съм писал, че каня когото и да било в нашето легло и нашия дом! Това беше абсолютна лъжа! Ако има такова нещо в тези чатове, нека бъде показано, но няма. Никога не съм правил секс с друга жена, откакто съм с Джулиана Гани. Не само в брак, а изобщо.“

Фитнес инструкторът твърди, че има още по-пикантна и вулгарна информация за силиконката, но не желае да говори сега, най-вече заради детето им, но ако нещата продължават така, ще заявява всичко малко по малко.