0

Д а направи свой анимационен мюзикъл – това е новата мечта на британския пеевец Ед шийрън, който разкри, че би искал да тръгне по стъпките на емблематичния шведски квартет Abba и неговите хитове да са саундтрак към филм, както направиха и изпълнителите на Waterloo с музикалните си кинопроекти под надслова „Mamma Mia!“. Шийрън обаче призна, че държи лентата да е анимимирана, а причината за това е, че той не може да танцува.

Да направи свой анимационен мюзикъл – това е новата мечта на британския пеевец Ед шийрън, който разкри, че би искал да тръгне по стъпките на емблематичния шведски квартет Abba и неговите хитове да са саундтрак към филм, както направиха и изпълнителите на Waterloo с музикалните си кинопроекти под надслова „Mamma Mia!“. Шийрън обаче призна, че държи лентата да е анимимирана, а причината за това е, че той не може да танцува.

„Бих искал да направя мюзикъл. Но дано да е анимационен мюзикъл, защото изобщо не мога да танцувам... А с анимационен мюзикъл можете да накарате героя да танцува.“, каза той пред вестник The Sun.

Междувременно 30-годишният носител на „Грами“ е готов да издаде не една, а три коледни песни със сър Елтън Джон. За видеоклипа към първото предстоящо парче хитмейкърът на Shape of You сподели, че той и 74-годишната легенда планират да пародира серия от коледни хитове, включително Stay Another Day на East 17 и Last Christmas на Wham!.