0

И мената на рап идолът Еминем и соул иконата Стиви Уондър ще се появят в нов албум. Не става въпрос обаче за обща колаборация между двамата популярни изпълнители, а за идната тава на рапърът Амари Дънстън, известен като Cordae. Именно за новия си запис под надслова From A Bird’s Eye View той е поканим двамата певци, които ще се включат като специални гости в студийното начинание.

Имената на рап идолът Еминем и соул иконата Стиви Уондър ще се появят в нов албум. Не става въпрос обаче за обща колаборация между двамата популярни изпълнители, а за идната тава на рапърът Амари Дънстън, известен като Cordae. Именно за новия си запис под надслова From A Bird’s Eye View той е поканим двамата певци, които ще се включат като специални гости в студийното начинание.

Това разкри самият Cordae с публикация в социалните мрежи, където сподели с феновете си и траклиста на тавата. Освен Еминем и Стиви Уондър, в записа ще се появят и други звездни гости като Gunna, H.E.R., Lil Durk, Фреди Гибс и Nas.

Припомняме, че две от парчетата от A Bird’s Eye View вече бяха пуснати на пазара. Става въпрос за Sinister с Лил Уейн и Gifted с Роди Рич, последната от която ще бъде включена като бонус песен.

Междувременно изпълнителят се появи и във вечерното шоу на комика Джими Фелън, за да предсави траковете Sinister и Chronicles.