0

Х оливудската актриса Евън Рейчъл Ууд ще бъде поп кралицата Мадона във филма Weird – биографичен проект, посветен на живота и кариерата на колоритния американски певец, композитор и комик Ал Янкович. Ууд ще изиграе Мадона в началото на нейната кариера, когато става популярна с парчето Like a virgin.

Холивудската актриса Евън Рейчъл Ууд ще бъде поп кралицата Мадона във филма Weird – биографичен проект, посветен на живота и кариерата на колоритния американски певец, композитор и комик Ал Янкович. Ууд ще изиграе Мадона в началото на нейната кариера, когато става популярна с парчето Like a virgin.

В лентата Weird (може да се преведе като „Чудакът“), която в момента е във фаза на продукция, ще присъстват и други емблематични фигури от музиката и шоубизнеса на 80-те години на миналия век.

Главната роля във филма, който се реализира за Roku Channel, е поверена на Даниъл Радклиф, познат най-вече като момчето магьосник Хари Потър от екранната сага, създадена по романите на Джоан К. Роулинг. За този филм британският актьор се е подложил на пълна физическа трансформация.

Междувременно точно вчера Евън Рейчъл Ууд беше обвинена в клевета от музиканта Мерилин Менсън. Преди година актрисата повдигна срещу него обвинения за сексуално насилие, а наскоро отново припомни чрез социалните мрежи простъпките на някогашния си любовник: „Той ме примами още когато бях тийнейджърка и ме малтретираше чудовищно в продължение на години. Проми ми мозъка, манипулираше ме, за да ме държи в подчинение“.