0

М арк Уолбърг дава всичко от себе си за последната си роля, която е във филма „Father Stu“, който е по действителен случай. Актьорът е трябвало да качи 30 паунда, близо 14 килограма, за 6 седмици, за да играе отец Стюарт Лонг, боксьор превърнал се в свещеник. Това стана ясно от негово интервю пред Entertainment Tonight.

"Имах шест седмици да кача около 30 паунда. Започнах със 7000 калории през първите две седмици и след това 11 000 калории за последните четири седмици", каза Уолбърг. 

„Нищо от това не беше забавно, освен първото хранене, то беше невероятно, защото не бях ял нищо до онзи момент. На моята възраст това  не е здравословно нещо, да се опитваш да качиш такова тегло за този период от време“, добави той.

След като се е насладил на първите си качени килограми, процесът за почнал да става изморителен и неприятен, особено имайки предвид, че той буквално пиел зехтин с чаши, като част от програмата му. 

„Не ядях нищо, което бихте си помислили. О, Боже, трябваше да седя на дивана и да ям сладолед и пици“, обясни той. 

„Опитах се да го направя по здравословен начин. Дузина яйца и дузина парчета бекон, два печени картофа, пържола, две купи бял ориз и чаша зехтин. Първите две седмици бяха с високо съдържание на протеини. Вторите две седмици бяха много въглехидрати. Последните две седмици нишестета, а след това и натрий, само за да се подуя възможно най-много. Така че не е много забавно“, сподели  Уолбърг.

Въпреки че трябвало да наддава на тегло, Уолбърг не се отказал от сутрешната си тренировка, вместо това я използвал, за да му помогне да огладнее достатъчно, за да консумира необходимото количество калории.„Тря

бваше да имам апетит, така че да мога да вляза в залата и да вдигна възможно най-тежко само за да огладнея“, каза Уолбърг пред ET. 

gettyimages

"И тогава щях да пия и шейкове за напълняване и всички тези неща. Но нищо от това не беше забавно. Няма нищо по-лошо от това, когато си сит от последното хранене и трябва да ядеш отново“, оплака се той.

Също като неговата физическа трансформация, правенето на филма било предизвикателство, но не се отказали. 

„Бях много развълнуван от резултатите“, каза актьорът, като добави, че е потърсил за съвет по проекта от своя колега Мел Гибсън, който участва във филма.