0

Г ери-Никол заведе актуалното си гадже Мартин на секстуризъм в Бразилия. Изпълнителка на „Ела и си вземи“ се похвали в социалните мрежи, че е в Сао Пауло и посочи хотела си, известен като едно от местата, където бизнесмени от цял свят търсят и намират всякакви видове ласки.

Хотелът на Гери-Никол е с изричното указание, че е само за възрастни и лица под 18 години по никакъв начин не се допускат. В рекламите на хотела по света се посочва, че е много добро място и за бизнес, и за забавления. Предлагат се удобства за интимности и пълна дискретност, а тройките са на почит и има специални стаи за това. Сексът в по-масови от тройката форми също е възможен срещу съответното заплащане за допълнителни екстри на легла, стаи, шампанско и т.н.

От поста в социалните мрежи става ясно, че е с Мартин. Преди това певицата си пусна стори, на което се вижда, че с голям зор успява да накара човека до нея да застане пред камерата й, но като се появи, той действа като истински модел и все зяпа професионално в екрана.