0

Л ана на кечиста Мирослав Барняшев, който се подвизаваше в WWE с псевдонима Русев, показа как си мърда гащите нагоре-надолу и спечели $20 000 за 24 часа. С това тя се превърна в най-бързо набиращата популярност звезда в историята на Brand Army – медия, обединяваща платените представяния във всички социални мрежи на знаменитостите.

Гъвкава

Лана, чиито имена са Катрин Джой Пери или накратко Си Джей Пери, иска от феновете по $19,99, за да видят дали са истина думите на мъжа й.

Тя напомня как българинът в тв интервю я нарече „гореща, гъвкава съпруга“. После добави: „Абонирайте се и ще разберете дали това е така“. Засега абониралите се за видеото на звездата разбират как тя умее да си мърда бикините.

Но все още не ги е свалила, което пък очакват да видят феновете в бъдещи издания.

Лана мърда бикини

 Лана мърда бикини
Twitter/@TheCJPerry

Снаха

Американката от Гейнсвил, Флорида, стана БГ снаха, след като на 29 юли 2016 г. се омъжи за Мирослав Берняшев, известен по това време с псевдонима Миро Русев, който е многократен шампион в различни федерации по кеч, включително три пъти е първенец на Щатите във версия WWE.

След приключването на договора с WWE Русев се раздели с фамилията на псевдонима си и отиде при AEW - All Elite Wrestling (всичкия елитен кеч), чиито битки са излъчвани от телевизия TNT.

Там Миро стана шампион. А неговата Лана благодари на феновете за подкрепата. Във видеопромоция тя намекна да се очаква и повече горещо съдържание. Тя казва: „Обичам да смуча“ и в същото време показва как лапа фунийка сладолед.

После добавя: „Обичам да играя“ на фона на мускулестия българин, гледащ я изпитателно.