0

Е кстравагантната певица Граймс, известна като бившата половинка на милиардера Илон Мъск и майка на бебето им с името X Æ A-Xii, зарадва феновете си с новината, че отново е с студиото. Тя разкри, че готви албум в стил найткор (nightcore) – версия на записа, който го кара да звучи с до 35% по-бърз от оригинала. Именно по тази причина изпълнителката смята да включи в него точно 35 парчета.

Екстравагантната певица Граймс, известна като бившата половинка на милиардера Илон Мъск и майка на бебето им с името X Æ A-Xii, зарадва феновете си с новината, че отново е с студиото. Тя разкри, че готви албум в стил найткор (nightcore) – версия на записа, който го кара да звучи с до 35% по-бърз от оригинала. Именно по тази причина изпълнителката смята да включи в него точно 35 парчета.

Тя сподели, че всъщност работи по въпросната концепция от 2015 г. насам и голяма част от студийното начинание вече е готово. "Превръща се в абсурдно дълъг албум“, написа звездата в Инстаграм за найткор проекта си. граймс обаче заяви, че няма да пусне тавата докато не издаде предстоящия си нов запис под надслова Book 1.

Припомняме, че през септември бившата на Мъск каза, че намира предстоящия си албум за нейното „най-велико произведение“. „Буквално не ме интересува дали някой ще слуша тези глупости. Просто искам да е страхотно, да бъде недвусмислено страхотно изкуство.”, каза тя пред изданието Vogue преди Met Gala през 2021 г., облеклото й за което беше вдъхновено от лентата Dune.

По-късно същия месец тя сподели песен, озаглавена Love („Любов“), за която тя призна, че е написана „в отговор на цялата инвазия в личното пространство, лошата преса, онлайн омразата и тормоза от папараци“, които е преживяла след раздялата си с Илън Мъск. Освен това, тя определи връзката си с него като „емоционално насилствена“.