0

Н овината за раздялата на рапара A$AP Rocky и барбадоска красавица Риан, само преди броени часове взриви света на шоубизнеса и шокира феновете, писа The Sun.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Само преди дни, от интервю за модната библия Vogue, стана ясно, че бебчето им не е планирано. "Просто се забавлявахме. Не сме планирали да бъдем голямо, щастливо семейство. Но сме много радостни за това, което ни очаква съвсем скоро", заяви самата Риана.

Признанието на Риана в модната библия Vogue

 Признанието на Риана в модната библия Vogue
Vogue

Тези думи на певицата разтревожиха голяма част от феновете й.

Според близки на двойката рапарът е изневерил на дивата с дизайнерката Амина Муади. Това бе "потвърдено" и от модната икона Луис Пизано в Twitter - "Риана и A$AP Rocky вече не са заедно. Тя го напусна, след като го хвана да й изневерява с дизайнерката на обувки Амина Муади".

 A$AP Rocky и дизайнерката Амина Муади пред Vogue

  A$AP Rocky и дизайнерката Амина Муади пред Vogue
Vogue

Все още официален коментар от двойката няма и двамата се следват в социалните мрежи. 

Припомняме, че по-рано в мрежата се появиха слухове за поредното предателство на рапъра - Риана престана да следва приятелката си Megan Thee Stallion. Освен това тя премахна част от снимките си с нея от страницата на марката си за бельо Savage & Fenty, въпреки факта, че Меган стана посланик на марката през 2020 г. Певицата подозираше A$AP Rocky, че има връзка с нея.

Припомняме, че в началото на връзката си двамата влюбени имаха известни пререкания, но веднага щом всички разбраха, че двамата ще стават родители страстите се успокоиха.