0

П оп-фолк звездата Фики Стораро вече не е част от музикална компания „Пайнер“. За това се спекулира от няколко дни, но сега самият той официално обяви решението си.

Поп-фолк звездата Фики Стораро вече не е част от музикална компания „Пайнер“. За това се спекулира от няколко дни, но сега самият той официално обяви решението си.

Изпълнителят на „Ще те закарам“ заяви, че напускането на фирмата е по взаимно съгласие с екипа.

„Приятели, след почти 9 години съвместна работа с „Пайнер Мюзик“, пътищата ни се разделят по взаимно съгласие. „Пайнер“ беше моята първа музикална компания, там се изградих като професионалист, постигнахме много успехи заедно, два пъти станах Певец на годината, издадохме дебютния ми албум и редица хитове, участвах в турнета и големи концерти... Но вече е време да стана по-самостоятелен, а и

 музикалната обстановка в България

 много се промени.  Благодаря на г-н Митко Димитров и целия екип на „Пайнер“ и телевизия Планета за всеотдайността, винаги ще пазя топли чувства към тях!“, съобщи големият син на фолкидола Тони Стораро.

Фики намигна, че го очакват нови хоризонти.

„Следете социалните ми мрежи, за да научавате всичко ново около мен от първо лице“, допълни той.

Докато Стораро-младши участваше в риалити формата „Като две капки вода“, Тони сподели пред „Монитор“, че можем да очакваме по-различно звучене от сина му.

Той разкри, че Фики работи по по-различна музика, но „няма да се отдръпне от чалгата, а само от хард чалгата и кючеците“.

„Ще прави по-изчистена поп-фолк музика като Таркан и Никос Вертис“, уточни пред „Монитор“ той.

Припомняме, че през годините редица популярни изпълнители напуснаха редиците на „Пайнер“. Сред тях са

 Десислава, Камелия, Малина

 и други. Съвсем наскоро това направи и Емилия.

"С музикална компания "Пайнер" и семейство Димитрови извървяхме дълъг път заедно и си бяхме взаимно полезни, но през последните години сама контролирам, планирам и сбъдвам проектите си. Занапред предпочитам да продължа пътя си сама и за да спра всякакви спекулации, предвид моето решение, ви уверявам, че нашите взаимоотношения с фирма "Пайнер" остават все така добри. Благодаря за всичките години съвместна работа!“, съобщи чаровната блондинка.

Малко след това стана ясно, че е в напреднала бременност. Тя вече се радва на дъщеричка от съпруга си Жорж Башур. Момиченцето носи името Жоржина.