0

Т опмоделът Ирен Онтева сложи в малкия си джоб актуални плеймейтки и моделки с полугола снимка по прашки. Манекенката, която през лятото ще навърши 47 години, изненада последователите си с провокативен кадър по бельо в Инстаграм.

„А винаги ли се харесвате, когато се погледнете в огледалото?“ - написа под поста си моделката и си отговори сама: „ А трябва“.

Очевидно годините не притесняват красавицата и тя с гордост демонстрира тялото си в социалните мрежи. Повечето от феновете на Ирен в мрежата останаха очаровани от кадъра. За минути публикацията й събра хиляди харесвания и положителни коментари. Въпреки годините си бившият модел продължава да изглежда уникално и събира погледите на мераклиите с перфектните си мерки и излъчване.

Една много малка част от последователите на манекенката определиха поведението й като пошло и не особено подходящо за възрастта и положението й. В действителност прави впечатление, че снимките по бельо в профила на известната с изтънчения си вкус и маниери красавица стават все по-чести. Ексмоделът е майка на 16-годишен син Кристиан от покойния Христо Сираков. От години Онтева е известна с това, че полага сериозни грижи за външния си вид и е особено прецизна по отношение на това да запази младостта си вечна. Според запознати блондинката е минавала под ножа не един път и има доста корекции на лицето и корекция на бюста, макар и тя да отрича това.